Γρήγορη αναζήτηση προϊόντων    
  
  
  
 


Η PLASTEKA Ιδρύθηκε το 1973 ώς προσωπική εταιρεία και από το 1984 έγινε Ε.Π.Ε. υπό νέα διοίκηση (ΣΑΚΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ).

Καθιερωμένη εδώ και αρκετά χρόνια στην παραγωγή συστημάτων στερεώσεως ( ούπατ, στηρίγματα καλωδίων), αποστάτες σισηροπλισμού, εξαρτήματα κουρτινών, πόμολα κλπ. Από το 1995 έχει δραστηριοποιηθεί και στην παραγωγή ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Η εταιρεία με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, με ειδικευμένο προσωπικό και με μεγάλες δυνατότητες παραγωγής πλαστικών εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών, στοχέυει στην διατήρηση της μεγάλης θέσεως που εχει κατακτήσει στην εγχώρια αγορά και στην αύξηση των εξαγωγών αφού από το 1984 εξάγει στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΟΥΒΕΪΤ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΥΕΜΕΝΗ, ΜΠΑΧΡΕΪΝ, ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΥΠΡΟ και στις Η.Π.Α..


Η συνεχής παρακολούθηση της αγοράς και η άριστη συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου, στην μελέτη και τον σχεδιασμό εξαρτημάτων των νέων σειρών, η PLASTEKA καλύπτει τις σπουδαιότερες σειρές αλουμινίου σε πλαστικά εξαρτήματα, με στόχο την κάλυψη όλων των νέων σειρών αλουμινίου.

Η PLASTEKA παράγει αυτήν τη στιγμή εξαρτήματα για τις σειρές των κάτωθι εταιρείων:
ΑLCO (ALOUSYSTEM-ECOLINE-ASTRA), ALFA PRESS, ALMACO, ALUMIL, ALUMINCO, ALUSET, BALKAN, COBRA, ELVIAL, ETEM, EUROPA, EXALCO, EXTRAL, GROUPAL, HYDRO, ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, METAL (COMPASS), PROFILCO, SANLEV και ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ.
Από το 2003 η PLASTEKA έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000 από την Lloyd's Register Quality Assurance με αριθμό πιστοποιητικού 361198.

Ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία και πραγματοποιώντας επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία απο τον Οκτώμβριο του 2000 λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας
Eκταση: 7.000 τμ.
Bιομηχανικός χώρος: 1.500 τμ.

Το 2003 ολοκληρώθηκε επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για νέες εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό. Εντός του 2008 θα ολοκληρωθεί το τριετές επενδυτικό πρόγραμμα για επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων αγορά νεου μηχανολογικού εξοπλισμού και πληρορικών συστημάτων.

               

 


PLASTEKA Ε.Π.Ε.
54Ο ΧΛΜ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ
320 11 ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Τηλ.: 22620 31166-7, Fax: 22620 31168
mail: info@plasteka.gr